Categorieën
Cursus

Interviewen

Zoveel typen mensen, zoveel typen interviewers. Wat voor een type interviewer ben je zelf? Hoe laat je iemand dingen zeggen die hij of zij nog niet eerder heeft gezegd? Durf je stiltes te laten vallen tijdens het gesprek?

Zoveel typen mensen, zoveel typen interviewers. Wat voor een type interviewer ben je zelf? Hoe laat je iemand dingen zeggen die hij nog niet eerder heeft gezegd? Durf je stiltes te laten vallen tijdens het gesprek?

Deze goede en inspirerende cursus heeft mij op scherp gezet. (Maike)

Tijdens 5 workshops leer je niet alleen je schroom te overwinnen om je interviewkandidaat door te zagen. Je krijgt ook de belangrijkste interviewtechnieken en spelregels aangereikt om dat op zo’n goed en doeltreffend mogelijke manier te doen. Er zal veel geoefend worden. Thuis en tijdens de les. Vervolgens ga je met de verkregen informatie aan de slag.

Het einddoel van deze basiscursus is het voltooien van je eigen meesterproef: een zelf afgenomen en uitgeschreven interview!

Er is ook nog een kortere variant van deze cursus. Twee workshops van elk 4 uur. Bij de een ligt de nadruk op het interviewen en bij de ander op het uitwerken van het interview.

Ik geef deze cursus op uw (werk)vloer.